Fysio Harlingen

Bij Fysio Harlingen bent u aan het juiste adres voor fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit in de regio Harlingen. Fysio Harlingen telt een groot aantal fysiotherapeuten op meerdere locaties, ieder met zijn eigen specialisatie of verbijzondering. Op deze wijze kan Fysio Harlingen u de optimale fysiotherapeutische zorg bieden. Wij leveren fysiotherapie in de polikliniek van het MCL Harlingen en in het gezondheidscentrum te Sexbierum. Tevens wordt er in Harlingen, Sexbierum, Tzummarum en omstreken aan huis behandeld.

Fysio Harlingen, uw fysiotherapeut!

Nieuws

Vacature manueel therapeut (i.o)

Vacature Manueel therapeut (i.o)
Fysio Harlingen zoekt per direct, wegens het vertrek van een collega, een enthousiaste manueel therapeut di...
Lees verder

Cursus "In Balans" geeft meer stevigheid

Wel eens bang…om te vallen?

Cursus “In Balans” geeft meer stevigheid!

Vallen kan je zelfvertrouwen aantasten en het kan leiden tot verlies van zelfstandigheid. Gelukkig kunt u er zelf veel aan doen om de kans om te vallen een stuk kleiner te maken. Met de voorlichtingscursus ‘In Balans’ maakt u hiermee een goed begin.
Lees verder

Wij zijn trots "Opnieuw status Pluspraktijk behaald"!

Pluspraktijken zijn ondernemend en kenmerken zich door het tonen van lef bij het verlenen van fysiotherapeutische zorg. Zij zijn kwaliteitsgericht, innovatief en maximaal transparant in hun werkwijze. De praktijk voldoet aan alle eisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden, de bedrijfsvoering is aantoonbaar op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. De fysiotherapeuten werken multidisciplinair en hebben een breed netwerk.
Het Keurmerk PlusPraktijk garandeert continue toetsing op de strengste kwaliteitseisen!

Meer nieuws