Opgericht 2005

Diëtist Khan

U bent wat u eet en denkt

Voedingscoaching & Voedingsadvies

Voedingscoaching & Voedingsadvies stelt individuen in staat geïnformeerde keuzes te maken over hun dieet, met persoonlijke begeleiding en ondersteuning om hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Gegarandeerde Resultaten

U bent verzekerd van positieve uitkomsten en het bereiken van jouw gewenste doelen dankzij de effectieve en persoonlijke begeleiding die ik bied in mijn Voedingscoaching & Voedingsadvies.

Aangepast Diëet

Voedingscoaching & Voedingsadvies biedt op maat gemaakte dieten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van individuen, met persoonlijke begeleiding en ondersteuning om hen effectief te helpen bij het bereiken van hun gezondheids- en welzijnsdoelen.

Leer hoe je gezond kunt eten zonder je drukke levensstijl te veranderen

In de huidige snelle wereld is het essentieel om onze gezondheid prioriteit te geven zonder concessies te doen aan onze drukke levensstijl. Het leren om gezond te eten te midden van een hectisch schema is haalbaar en levensveranderend.

Door kleine, duurzame veranderingen aan te brengen, zoals kiezen voor voedzame snacks onderweg, het plannen van evenwichtige maaltijden van tevoren en de hele dag gehydrateerd blijven, kunnen we ons lichaam efficiënt voeden. Het omarmen van slimme voedingskeuzes en het integreren van snelle, gezonde recepten in ons dagelijks leven zorgt ervoor dat we energiek en gefocust blijven.

Met een beetje aandachtig eten en creatieve maaltijdvoorbereiding wordt het bereiken van een gezondere levensstijl een haalbaar doel, zelfs te midden van de drukte van ons dagelijks leven.

 

Moeite om een voedzaam evenwicht te vinden?

U bent niet alleen. En ik ben hier om te helpen!

Met persoonlijke begeleiding en ondersteuning kunnen deze experts jouw unieke voedingsbehoeften, levensstijl en gezondheidsdoelen beoordelen om een op maat gemaakt plan speciaal voor jou te creëren. Door voedzame voedingsmiddelen, evenwichtige maaltijden en praktische tips in je dagelijkse routine op te nemen, ontdek je een duurzame weg naar optimale gezondheid en welzijn. Laat de uitdagingen van het behouden van een voedzaam evenwicht je niet tegenhouden; neem contact op met een Voedingscoach en begin aan een reis naar een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

Hoe kan ik helpen

Orthomoleculaire geneeskunde is een aanvullende benadering met een wetenschappelijke basis die tot doel heeft de gezondheid van de mens te bevorderen of te herstellen.

Voedingscoaching

Voedingscoaching omvat persoonlijke begeleiding en deskundige ondersteuning om individuen te helpen gezondere voedselkeuzes te maken, positieve eetgewoonten te ontwikkelen en hun specifieke voedings- en welzijnsdoelen te bereiken.

Sportvoeding

Sportvoeding richt zich op het optimaliseren van sportprestaties en algehele gezondheid door op maat gemaakte voedingsplannen te bieden die afgestemd zijn op de specifieke sport, trainingsroutine en prestatiedoelen van een individu.

Vitaminen & Supplementen

Vitaminen & supplementen zijn essentiële toevoegingen aan een uitgebalanceerd dieet, die het lichaam voorzien van cruciale voedingsstoffen die mogelijk ontbreken in de reguliere voedselinname.

Gewichtsverlies

Voor gewichtsverlies biedt Voedingscoaching & Voedingsadvies persoonlijke strategieën en deskundige begeleiding, waardoor individuen een gebalanceerde en duurzame aanpak kunnen aannemen om kilo’s te verliezen en hun algehele welzijn te verbeteren.

Het vinden van een balans kan moeilijk zijn, maar gezond eten hoeft dat niet te zijn

Het vinden van een balans tussen een drukke levensstijl en gezond eten kan een uitdaging zijn, maar het hoeft geen onmogelijke taak te zijn. Door eenvoudige maar voedzame voedselkeuzes te maken, maaltijden van tevoren te plannen en af en toe te genieten, kunnen we een gezond dieet behouden zonder onszelf te overweldigen. Een flexibele en bewuste benadering van eten omarmen zorgt ervoor dat we zowel van gezonde voeding als van genot kunnen genieten.

Over Suhail Khan

Professionele Voedingscoach

Suhail Khan heeft onafhankelijke diëtistpraktijken in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Naast zijn werk als primaire zorgverlener geeft hij regelmatig cursussen op het gebied van voeding met betrekking tot verschillende aandoeningen. Hij organiseert kooklessen en workshops en geeft lezingen en presentaties.

Lezen en schrijven over voeding en gezondheid is zijn passie.

 

Mijn Aanpak

Als diëtist is mijn aanpak om individuen te helpen met hun voeding gebaseerd op gepersonaliseerde zorg en op bewijs gebaseerde praktijken. Wanneer ik met cliënten werk, neem ik de tijd om hun unieke voedingsbehoeften, gezondheidsdoelen en eventuele medische overwegingen te begrijpen. Dit stelt me in staat om op maat gemaakte voedingsplannen en strategieën te creëren die aansluiten bij hun levensstijl en doelstellingen, waardoor ze gezonde gewoontes op de lange termijn kunnen volhouden. Ik vind het geweldig om mijn cliënten te ondersteunen met kennis en begeleiding, hun vooruitgang te zien en bij te dragen aan hun algehele welzijn door betere eetgewoonten.

Mijn Proces

Als diëtist begint mijn proces met een eerste consult, waarbij ik samen met mijn cliënten ga zitten om hun medische geschiedenis, voedingsvoorkeuren en doelen te begrijpen. Vervolgens voer ik een grondige beoordeling uit van hun voedingsbehoeften en identificeer gebieden die verbetering of aanpassing vereisen. Met behulp van op bewijs gebaseerd onderzoek ontwikkel ik gepersonaliseerde voedingsplannen en leefstijlaanbevelingen die aansluiten bij hun unieke omstandigheden. Gedurende het traject bied ik voortdurende begeleiding, monitor ik hun voortgang en maak ik indien nodig aanpassingen om ervoor te zorgen dat ze duurzame en positieve resultaten behalen op het gebied van gezondheid en voeding.

Orthomoleculaire Geneeskunde

In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Helaas is het, ook voor een gezond persoon, bijna onmogelijk om via de voeding optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen te consumeren. Het meest bekende voorbeeld hiervan is wel foliumzuur.

De meeste ziektes starten in een verstoorde darmflora. Daarom zijn we van mening dat je darmen de basis zijn voor jouw gezondheid. Gezonde darmen staan gelijk aan een gezond lichaam.

Ik heb leuke en realistische methoden ontwikkeld voor een gebalanceerde voeding.

Door uitgebreid onderzoek en persoonlijke ervaring heb ik plezierige en praktische benaderingen gecreëerd om een gebalanceerde voeding te behouden. Door smaakvolle volwaardige voedingsmiddelen en gevarieerde recepten op te nemen, zorg ik ervoor dat gezond eten een spannend culinair avontuur wordt in plaats van een vervelende taak. Mijn methoden bevorderen duurzame gewoonten die naadloos in elke levensstijl passen, waardoor individuen een gebalanceerde en voedzame levenswijze kunnen omarmen.

Neem contact op!

Vul uw gegevens in.

Schrijf je bericht.

Wij reageren op jouw bericht.

Laat een bericht achter

Vul het onderstaande formulier in om met ons in contact te komen. Vul uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in de aangewezen velden in. Zodra het formulier is ingediend, zullen we u snel benaderen om uw vraag te beantwoorden. Bedankt voor uw bericht en we kijken ernaar uit om binnenkort met u in contact te komen!

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt, Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

“Ik had een buitengewone ervaring tijdens het werken met deze diëtist. Zijn persoonlijke benadering, gebaseerd op op bewijs gebaseerde praktijken, stelde me in staat om mijn gezondheidsdoelen te bereiken en mijn algehele welzijn te verbeteren. Zijn ondersteuning, begeleiding en op maat gemaakte voedingsplannen speelden een cruciale rol bij het creëren van duurzame en positieve veranderingen in mijn voedingsgewoonten. Ik beveel zijn diensten ten zeerste aan aan iedereen die zijn voedingspatroon wil verbeteren.”

Priya Sharma

“Ik kan diëtist Khan niet genoeg prijzen voor de positieve invloed die hij heeft gehad op mijn gezondheidsreis. Zijn grondige kennis van voeding, samen met zijn empathische en ondersteunende aard, maakte het hele proces plezierig en stimulerend. Dankzij zijn begeleiding voel ik me nu zelfverzekerder en beter in staat om gezondere voedselkeuzes te maken die aansluiten bij mijn levensstijl. Zeer aanbevolen!”

Siddharth Patel

Mijn Gezonde Blog

Abonneer je op gezonde eet- en kookbronnen en nieuws.

Voeding Nu Artikel

De praktijk van dietist Suhail Khan
Kunnen we wennen aan minder zoet?
Benut het voordeel van extra gewicht

Start na je opleiding niet meteen een eigen praktijk

uhail Khan wist nauweliks its van Nederland toen hij in 1989
vanuit Pakistan in ons land arriveerde. Benalve dan dat het vor.
de hij Nederlands lezen en schrijven, waarna hij begon an de
studie Voeding @ Dietetick on de Hogeschool van Amsterdam
(HVA) en een master in de psychologie behalde.

'Mijn geheim is min knowhow'

Khan begon zijn praktijk in december 2005, net toen de diëtetiek
in de basisverzekering kwam. Hij werkte destijds bij het Leids
Universitair Medisch Centrum (LUMC). Dat werk bleef hij in eerste instantie doen, maar na een jaar stortte hij zich volledig op zijn praktijk.

Geloof in jezelf en geef niet op

Weten waar je naartoe wilt: je moet echt een helicopterview hebben, Keihard werken en timemanagement zijn noodzakelijk. En niet te vergeten: nakomen wat je afspreekt en positief denken. Dan kun je echt alles bereiken.

Mijn boek over Voeding & Gezondheid bij Hindostanen

Gezondheid behelst niet slechts de afwezigheid van ziekte. Gezond leven is een kwestie van bewust kiezen. Onze voeding bepaalt voor een groot deel hoe wij er uitzien, hoe wij functioneren en hoe wij ons voelen. Voeding is een sleutel tot een duurzaam leven.“Wie op zijn tocht naar het bereiken en behouden van optimale gezondheid, kennis, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en wilskracht als gezellen meevoert, zal door open water op een zekere haven kunnen aankoersen”.

Nederlandstalig

316 pagina’s

Gewicht 1,9kg

Veelgestelde Vragen

Ontdek Hoe Het Werkt!

Wat kan ik verwachten tijdens een consultatie met Diëtist Khan?
Tijdens een consult zal Diëtist Khan jouw voedingsbehoeften, gezondheidsdoelen en medische geschiedenis beoordelen om een gepersonaliseerd voedingsplan te creëren en begeleiding te bieden om je doelstellingen te bereiken.
Is de benadering van Diëtist Khan geschikt voor specifieke dieetvoorkeuren of medische aandoeningen?
Ja, de benadering van Diëtist Khan is op maat gemaakt om verschillende dieetvoorkeuren en medische aandoeningen te accommoderen. Ze ontwerpen aangepaste voedingsplannen die aansluiten bij individuele behoeften en levensstijlen.
Hoe vaak moet ik follow-up afspraken plannen met Diëtist Khan?
De frequentie van follow-up afspraken hangt af van jouw specifieke gezondheidsdoelen en vooruitgang. Meestal hebben cliënten om de paar weken follow-up afspraken om hun vooruitgang te volgen en indien nodig aanpassingen aan hun plan te maken.
Kan Diëtist Khan helpen bij gewichtsbeheer met een gebalanceerde voeding?
Absoluut! Diëtist Khan is gespecialiseerd in gewichtsbeheer en kan deskundige begeleiding bieden om je te helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden door middel van een gebalanceerde voeding en levensstijlveranderingen.
Hoe kan Diëtist Khan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering?
Diëtist Khan kan je huidige dieet en levensstijl beoordelen om potentiële triggers en onbalans te identificeren die van invloed kunnen zijn op je spijsverteringsgezondheid. Door gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen en levensstijlaanpassingen te doen, kunnen ze helpen bij het verlichten van spijsverteringsproblemen en het bevorderen van een gezondere spijsvertering.
Kan Diëtist Khan begeleiding bieden bij het omgaan met voedselallergieën of intoleranties?
Ja, Diëtist Khan heeft ervaring in het omgaan met voedselallergieën en intoleranties. Ze kunnen je helpen problematische voedingsmiddelen te identificeren, een veilig en gebalanceerd voedingsplan op te stellen en praktische tips te geven om met dieetbeperkingen om te gaan en zo te zorgen voor optimale voeding en welzijn.

 Krijg Coaching!

Als je graag voor een consult wilt komen, vragen hebt, of meer informatie nodig hebt over de praktijk van Diëtist Khan, kun je hier de contactgegevens vinden om contact op te nemen.

Telefoonnummer

+31 (0)70-2143528

Mobiel

+31 (0)6-17730490

Hoofdvestiging

Weimarstraat 196

2562 HP Den Haag