GRATIS verzuimtraining?

Wilt u in één dagdeel uw kennis en expertise in verzuimbegeleiding bijspijkeren?

Meld u dan nu gratis aan voor onze training ‘laag verzuim’!
Laatste 3 plekken over...
Heeft u ons ook op BNR Nieuwsradio voorbij horen komen?
Care for Companies - kinderopvang

Uw verzuim is onze zorg

Onze klanten zijn actief in verschillende branches. Of uw medewerkers werken in de kinderopvang, productie of ICT, bij ons krijgt u de arbodienstverlening die uw organisatie nodig heeft.
Care for Companies kenmerkt zich door haar eigen unieke werkwijze. Ontdek meer over ons en bekijk de video waarin wij u meenemen in onze missie en visie.

Snel, kundig en professioneel

Snelle acties, scherp de situatie beoordelen, op tijd schakelen… Als geen ander herkent u de acties die nodig zijn om het verzuim in uw organisatie te beheersen en werknemers efficiënt en duurzaam aan het werk te houden.
U heeft een arbodienst nodig die met u meedenkt en snel schakelt. Een arbodienst met een topsportmentaliteit. Care for Companies ís die arbodienst. Een gecertificeerde arbodienst, die staat voor kwaliteit en haar unieke aanpak.
Care for Companies - contact
Care for Companies - productie - groente/fruit

Unieke werkwijze

Onze aanpak is multidisciplinair, waardoor wij klachten uit verschillende fysieke en mentale invalshoeken benaderen. Het beleid is de-medicaliserend, klachten worden aangepakt bij de oorzaak. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen werk en privé van de werknemer. Hierdoor komen wij bij de kern van het verzuim en verloopt de terugkeer naar werk effectiever. Onze voordelen:

Samen werken aan verzuim

Minder verzuim

Door onze unieke manier van werken daalt uw ziekteverzuim significant.

Kostenbesparend

Optimale verzuimbegeleiding heeft een positief effect op uw bedrijfsresultaat.

Effectief & efficiënt

Op de eerste verzuimdag komen wij gelijk in actie!

Care for Companies in 1 minuut

Nieuws

Een dag uit het leven van Cor

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts/Gespecialiseerd Verzuimconsulent Tringg! Tringg! Opstaan, ontbijten en dan op weg naar Care for Companies. Ik ben benieuwd wat de dag gaat brengen en al fietsend denk ik nog even na over een lastige casus van gisteren en die ik wil bespreken met de bedrijfsarts. Ik zet mijn fiets neer en loop naar onze teamkamer.

Lees verder »

Nieuwsbrief

Wilt u als eerste onze nieuwsbrief ontvangen in uw mailbox? Meld u dan aan via onderstaande link.

Wat onze klanten zeggen

"Door de topsportmentaliteit van Care for Companies is mijn verzuim maar met maar liefst 3% gedaald en zit ik ver onder het gemiddelde in mijn branche."
Branche: schoonmaak
"Care for Companies is de perfecte sparringpartner om te kijken wat mijn organisatie nodig heeft in de arbobegeleiding. Dit resulteert in lager verzuim en tevreden medewerkers."
Branche: kinderopvang

Onze vacatures

Gespecialiseerd verzuimconsulent

Spoor jij graag de oorzaak achter het probleem op?  Wil jij werken bij een unieke arbodienst? Wil jij een richtinggevende rol spelen in de verzuim, werk en inzetbaarheid?   Neem dan contact met ons op! Wij

Lees verder »

Vacature: Casemanager 24-40 uur

Wat ga je doen?
• Actief en doortastend begeleiden van het verzuimproces
• Klanten proactief informeren over de rol van werkgever en werknemer bij verzuim
• Bewaken en inzetten acties Wet verbetering Poortwachter…..

Lees verder »

Vacature Arts (4 – 40 uur)

(bedrijfs-, verzekerings- of arbo-) Wil jij werken bij een unieke, vooruitstrevende arbodienst? Werk jij graag samen in multidisciplinaire (para)medische teams? Wil jij een toonaangevende rol spelen in de verzuimbegeleiding van werkgever én werknemer? Neem dan

Lees verder »
Rijbewijskeuring

Maak zelf uw afspraak en betaal via iDeal

Een snelle en professionele keuring voor uw rijbewijs? Dat kan bij Care for Companies. Wij keuren voor klein rijbewijs (A/B), groot rijbewijs (C/D/E), taxipas of chauffeurspas en combikeuringen.

Scroll naar top