Vandaag geopend van 08:30 - 16:30

 

Zorgvuldige behandeling door specialisten!

 Keurmerk praktijk met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Fysiotherapie.

klik hier

U kunt ook via WhatsApp contact met ons opnemen voor het maken en wijzigen van uw afspraak

whatsapp icoontje+316 57 91 47 71 

Afspraak inplannen

 

Wij zijn een KEURMERK praktijk!

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken.
Voor meer info klik hier

 

Ontmoet de specialisten:

Jan Zwanenburg
Joey Nap
Elly Kampman
Isabel Kampman
Fleur Kempen
Sem van der Meer
Nicole Molenberg
9.3
Praktijkbeoordeling

Plan een afspraak

Maak snel en gemakkelijk online een afspraak met één van de specialisten van Fysiotherapie Zwanenburg. U kunt ook via WhatsApp met ons contact opnemen voor het maken en wijzigen van uw afspraak.

  +316 57 91 47 71

Afpraak makenInformatie aanvragen

Schoonheidsspecialiste & pedicure Naomi

Mijn naam is Naomi en ik ben allround schoonheidsspecialiste & pedicure. Ik heb een passie voor huidverbetering en het blij maken van mensen met klachten ik kijk graag samen met u naar een passende behandeling. Bij mij kunt u terecht voor het behandelen van de voeten, hierbij behandel ik eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, schimmelnagels en verhoornde nagels. Ook geef ik massages die ontspannend zijn en stevigere massages om spierophopingen losser te maken. De ontspannende en verbeterende gezichtsbehandelingen kunnen natuurlijk niet ontbreken ik kijk naar wat uw huid nodig heeft en geef hier ook een passend advies bij, hierbij kunt u natuurlijk ook de wenkbrauwen laten doen bijvoorbeeld. Ik hoop u snel te mogen ontvangen in de salon! »

30
mrt

Ontmoet onze Stagiaire Fleur Kempen!

Hallo allemaal, Mijn naam is Fleur Kempen en ik ben 21 jaar oud. Ik zit in mijn 3e jaar van de opleiding Fysiotherapeut en deze opleiding volg ik in Amsterdam. De aankomende 5 maanden loop ik mee met Jan hier bij Fysio Zwanenburg van maandag tot en met donderdag. Ik hoop u allemaal snel te zien en u te kunnen helpen! »

06
mrt

Onze nieuwe Fysiotherapeut Joey Nap!

Voor veel patiĆ«nten is Joey al een bekend gezicht, Hij heeft eerder stage bij ons gelopen. Nu hij is afgestudeerd zijn wij erg vereerd dat hij ervoor heeft gekozen bij ons te komen werken. Joey is bij ons werkzaam op de dagen: dinsdag, woensdag en donderdag. »

27
feb
Meer nieuws bekijken