Fysiotherapie Eindhoven

Paramedisch Centrum Eindhoven is uw fysiotherapeut in Eindhoven Noord, Woensel en Eindhoven Zuid

Onze specialisaties:

GLA:D Therapie

PNT en Tdcs

Fysiotherapie eindhoven

NAH

Paramedisch Centrum Eindhoven Fysiotherapie

‘ Uw Fysio in Eindhoven’

Wij zien het als een permanente opdracht om de gezondheidssituatie van mensen te verbeteren. Als gespecialiseerd team van fysiotherapeuten werken wij nauw samen met verschillende disciplines onder één dak om een passend behandelplan op te stellen. Wij bieden fysiotherapie in Eindhoven aan op een van onze locaties maar komen ook bij u aan huis!

Direct een afspraak maken voor fysiotherapie in eindhoven?

Samenwerking met de volgende professionals:

Ons team bestaat uit specialisten die altijd verder zullen kijken dan hun eigen vakgebied. Als het bijdraagt aan het verder verbeteren uw gezondheidssituatie, zoeken we samenwerking met andere specialisten door kennis uit te wisselen of door te verwijzen naar deze specialist. U wordt nauw betrokken in dit traject. Wij werken samen met de volgende professionals:

Fysiotherapie
Jelle Fysiotherapeut

Gratis inloopspreekuur!

GRATIS pijnadvies via het gratis inloopspreekuur, meld u nu aan bij Jelle!

Waar? PMC Fysiotherapie Eindhoven Dr. Cuyperslaan 86 — 1e verdieping van Buchrnhornen

Wanneer? Elke maandag van 17.00 tot 18.00 uur

Wie? Onze collega Jelle! Stuur van te voren even een appje om te vragen of er nog een plekje vrij is!

Whatsapp: 06-49020932



Veelgestelde vragen

bij PMC Fysiotherapie Eindhoven

Wat zijn jullie specialisaties?

Bij onze locaties voor fysiotherapie in Eindhoven hebben wij verschillende specialisaties zoals: Echografie, Oedeemtherapie, Manuele therapie, fysiotherapie bij etalagebenen, Fysiotherapie bij Niet Aangeboren Hersenletsel, Shockwave therapie, EPTE en Mastitis. Voor een eventuele uitgebreide uitleg kun je rechtsboven in de website klikken op ‘Fysiotherapie’ hierna rolt er een meerkeuze menu naar beneden waarbij je een keuze kan maken.

Hoe weet ik of ik verzekerd ben voor fysiotherapie?

Voor onze fysiotherapie in Eindhoven moet je een aanvullende verzekering hebben om je behandeling vergoed te krijgen. Wanneer je alleen een basisverzekering hebt afgesloten komen de kosten voor eigen rekening. Kijk hiervoor bij onze Tarieven. Wanneer je niet zeker weet of je een aanvullende verzekering hebt is het verstandig om dit even na te checken bij je zorgverzekering voordat je een afspraak maakt! Kom je er niet uit? Vraag het dan aan een van onze therapeuten bij het maken van een afspraak.

Hoe verloopt een intake voor fysiotherapie?

Voor een intake fysiotherapie plannen wij altijd een uur. Dit doen wij omdat wij dan het eerste half uur kunnen gebruiken voor onze vragen plus onderzoek, hierna houden wij het 2de half uur beschikbaar om een eventuele behandeling direct te kunnen starten. Zo hoeft u niet te wachten op een 1ste behandeling. Mochten we eerder klaar zijn? Dan halen wij uiteraard het 2de half uur uit onze agenda’s!

Hoe kan ik een afspraak maken bij jullie?

Een afspraak maken bij PMC fysiotherapie eindhoven kan op drie manier:

  • Via deze knop ‘Afspraak maken’

  • Door te bellen naar 040-2433699 of een aapje te sturen naar 06-28481321

  • Of loop uiteraard eens bij ons binnen!