WIJ NEMEN OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE PATIËNTEN AAN......

Het grote aantal patiënten van Tandheelkunde Beverdam leidt op dit moment tot te lange wachttijden voor behandelingen. Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen waarborgen zijn wij genoodzaakt een (tijdelijke) patiëntenstop in te voeren voor nieuwe patiënten.  Als de patiëntenstop wordt opgeheven zullen wij dit melden op onze website.

Patiënten met een specifieke zorgvraag omtrent implanteren kunnen zich  telefonisch melden of zich door de eigen tandarts laten verwijzen naar onze praktijk. 

Voor onze huidige patiënten geldt; Voor het maken van een afspraak voor een behandeling of periodieke controle kunt u onze praktijk bellen. Het heeft onze voorkeur om na de behandeling of controle direct een afspraak te maken voor de volgende periodieke controle. 

 

 

VACATURE TANDARTS 

Wij zoeken voor onze praktijk een (afstuderend) Tandarts voor 3-4 dagen per week. Wil je werken in een mooie, moderne en goedlopende tandartspraktijk met een heel leuk team in Wierden? Dan willen wij graag in contact komen met jou.

Ons team bestaat uit 5 tandartsen (waarvan 1 implantoloog), mondhygiëniste, 
paro-preventie- en preventieassistentes, stoelassistentes, balie-assistentes, omloopassistentes en een praktijkmanager

De praktijk heeft 10 kamers en een moderne sterilisatie/omloop-ruimte. Een van onze kamers is uitgerust als operatie/implantologiekamer met overdruk.

Wij werken met geavanceerde apparatuur zoals bijvoorbeeld een digitale mondscanner, IPlus 2.0 & Epic Laser van Biolase en de Quicksleeper. En we hebben een eigen CBCT- en OPG-apparaat in de praktijk.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag kennis met ons maken, stuur dan z.s.m. een e-mail naar Yvette; ykolenbrander@tandheelkundebeverdam.nl, dan plannen we een kennismakingsgesprek in! 

Hopelijk tot snel! 

 

 

 

 

Tandheelkunde Beverdam

Wij zijn trots op onze praktijk waarin verschillende disciplines van de tandheelkunde aan bod komen. Wij werken nauw samen volgens een modern teamconcept. Dit houdt in dat vaardigheden, zorg en kennis worden verdeeld. Een persoonlijke benadering en een ontspannen atmosfeer voor de patiënt staan bij ons voorop.
Een succesvolle behandeling is het eindresultaat van de wensen van de patiënt en de deskundigheid van de behandelende tandarts.
Bij tandheelkunde Beverdam willen we mondzorg van hoog niveau aanbieden. Daarom houden wij ons op verschillende manieren bezig met kwaliteit en het verbeteren hiervan.

Onze praktijK

  • Gebruikt de beste materialen en meest recente technieken
  • Is up to date
  • Is ingeschreven in het KRT
  • Volgt het hygiëneprotocol
  • Geeft garantie
  • Toetst klanttevredenheid
  • Is gecertificeerd

Onze Missie

Jan Beverdam
Iedere cliƫnt tevreden naar huis!
Jan Beverdam
Tandarts Implantoloog en praktijkhouder

Bedrijfsvideo

Privacy verklaring

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Die stelt strengere eisen aan organisaties die persoonsgegevens verwerken. Tandheelkunde Beverdam streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In onze privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan.