Fysiotherapie FysioVars

FysioVars is een jonge, particuliere praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en thuiszorg fysiotherapie, gevestigd in Varsseveld.

Welkom bij FysioVars

Als fysiotherapeuten van FysioVars hebben wij een passie voor bewegen in de breedste zin van het woord. Wij helpen u graag weer vooruit in uw dagelijkse leven, tijdens het sporten en tijdens bijvoorbeeld uw revalidatie na een operatie. Maar ook in het vinden van een balans tussen bewegen en ontspannen helpen we u graag vooruit!

FysioVars team

ONZE THERAPEUTEN

Ons team met specialisten staat dagelijks voor u klaar om u weer ‘in beweging’ te krijgen in de breedste zin van het woord, en dat doen we samen met u!

DEBBIE WELLING-POUWELS
DEBBIE WELLING-POUWELSFysiotherapeut, manueel therapeut, Pilates trainer
MARLOES KLEINHESSELINK
MARLOES KLEINHESSELINKFysiotherapeut, manueel therapeut en dry needling
RENÉ OLDE KLIEVERIK
RENÉ OLDE KLIEVERIKFysiotherapeut en manueel therapeut
MERLIJN PRUIS
MERLIJN PRUISFysiotherapeut, oedeemtherapie, longtherapie, claudicatioklachten, fysiotherapie in de thuiszorg, ParkinsonNet
KOOS VAN BINDSBERGEN
KOOS VAN BINDSBERGENFysiotherapeut
FysioVars Specialismen

ONZE SPECIALISMEN

Bij praktijk FysioVars leveren wij de onderstaande diensten, en/of beheersen wij de onderstaande specialisaties.

FysioVars kantoor

EEN KIJKJE IN ONZE PRAKTIJK

Onze praktijk bevindt zich in het centrum van Varsseveld, is gemakkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid. Neem een virtueel kijkje in onze praktijk.

FysioVars play-icon

Inloopspreekuur

Tijdens onze reguliere openingstijden organiseren wij een kosteloos inloopspreekuur. Kom ook eens langs in onze praktijk!

Ouderengym

Bewegen is goed voor de lichamelijke, maar zeker ook voor de geestelijke gezondheid. Bij ouderengym kunt u verantwoord bewegen.

Pilates

Een training waarbij kracht, balans en lenigheid worden gecombineerd in één les! Werken aan core stability, lichaamsgevoel en body&mind.

Fysiotherapeutische massage

FysioVars biedt ook fysiotherapeutische massages aan. Deze massages worden uitsluitend gegeven door onze fysiotherapeuten.

FysioVars aktetas

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken?

LIDMAATSCHAP, REGISTRATIES EN CERTIFICERING

Wij zijn aangesloten, geregistreerd of gecertificeerd bij de onderstaande organisaties. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij het Centraal Kwaliteitsregister (CKR).