SPREEKUUR

Controles op afspraak, ook mogelijkheden in de avonduren.

Dagelijks telefonisch spreekuur met de verloskundige tussen 13:00 en 14:00 uur.

0571 275503

SPREEKUUR

Controles op afspraak, ook mogelijkheden in de avonduren.

Dagelijks telefonisch spreekuur met de verloskundige tussen 13:00 en 14:00 uur.

0571 275503

Je bent bij ons van harte welkom voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraambed.

welkom

BIJ VERLOSKUNDIGEN PRAKTIJK DE EIBER

Op deze website vind je informatie over onze verloskundigen praktijk en wat wij als verloskundigen voor je kunnen betekenen. Het krijgen van een kindje is een belangrijke en bijzondere periode in je leven, waarbij we je graag willen begeleiden. Je kunt bij ons ook terecht als je een kinderwens hebt en advies wilt over je gezondheid voordat je zwanger wordt.

MEER INFORMATIE

reviews

“Veel persoonlijke aandacht, zorg, nazorg. Nuchtere verloskundigen maar met oog voor alle emoties. Super!”

“Mijn beide zwangerschappen en bevallingen waren onder begeleiding van de verloskundigen van De Eiber. Alles erg prettig verlopen, goede begeleiding gehad, nooit een vervelende ervaring gehad. Echt top!”

“Fijne verloskundige praktijk. Wij hadden er een prettig gevoel bij. Van de eerste afspraak tot aan de na controle was alles goed geregeld. Tijdens de bevalling werd er goed na de zwangere geluisterd en waar nodig door de verloskundige bijgestuurd. Voor 2 zwangerschappen bij de praktijk geweest.”

“Vriendelijke verloskundigen die alle tijd voor je nemen en zelfs goed blijven begeleiden als de bevalling klinisch wordt.”

“Toppers! Deskundig, warm en met passie. Betere verloskundigen had ik niet kunnen wensen.”

Alle waarderingen zijn gegeven door onze cliënten
op de website van Zorgkaart Nederland.

de praktijk

De Eiber - Team

EEN KLEINSCHALIGE VERLOSKUNDIGEN PRAKTIJK IN TWELLO

De Eiber is een kleinschalige praktijk met vier verloskundigen. Nelleke Sicco Smit, Mathilde Bonhof- Dijkhof, Dirma Folmer en Saritha Kempes. Wij hebben één vaste waarneemster Willemijn Dijkman -Eshuis.

Wij leveren zorg in Twello, Terwolde, Teuge, Nijbroek, Klarenbeek, Wilp, Posterenk, Voorst, de Vecht, Beemte Broekland, Welsum, de Worp, Bussloo, Empe, Hall.
Twijfel je of je in ons werkgebied woont? Bel ons even voor de mogelijkheden.

Omdat we met een hecht team werken, heb je genoeg gelegenheid om ons te leren kennen. Dit vinden wij belangrijk. Voor ons horen een persoonlijke benadering, kwaliteit van zorg en betrokkenheid bij elkaar. Ook als je door een medische complicatie wordt doorverwezen naar het ziekenhuis, proberen we bij de bevalling aanwezig te zijn en je te steunen. We hebben ervoor gekozen om geen gebruik te maken van een praktijkassistente, zo sta je altijd direct in contact met de verloskundige.

De Eiber Zwanger worden
zwanger worden
De Eiber Zwangerschap
zwangerschap
De Eiber Echo en onderzoeken
onderzoeken
De Eiber Geboorte
geboorte

nieuws

HET LAATSTE NIEUWS

Over zwangerschap, gezondheid en onze praktijk.