top of page
bg_vs2_gt.png

De Psychologische Praktijk Veendam (PPV) is een klantvriendelijke en resultaatgerichte praktijk voor psychologische zorg, gevestigd  in Veendam.

GEEN WACHTLIJST!

Geen twee mensen zijn hetzelfde, dus wordt binnen de Psychologische Praktijk Veendam uitgegaan van de unieke mogelijkheden van de hulpvrager.

 

Afhankelijk van je hulpvraag, problematiek en je persoonlijkheid wordt gebruik gemaakt van diverse psychologische inzichten en technieken.

Meer info

Hulp op maat

Misschien voel je je neerslachtig, of ben je onrustig en gespannen, of heb je last van angst en paniek, of je raakt van streek van ongewenste gedachten, gevoelens, beelden of herinneringen, of je bent snel geïrriteerd.

 

Misschien zie je geen toekomst meer, of ben je teleurgesteld en heb je niet bereikt wat je wilde bereiken. Misschien voel je je vernederd en beschaamd. Misschien ben je moe en opgebrand. Misschien wanhopig en ongelukkig. En kom je op eigen kracht of met hulp van je naasten er niet uit.


Samenwerking met de PPV biedt uitkomst. De PPV beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in het werken met mensen die op een of andere wijze ten gevolge van psychische problemen zijn vastgelopen in hun leven. Het kan hierbij gaan om:

 

- overspannenheid

- burnout

- relationele problemen

- seksuele problemen

- depressies

- angsten

- obsessief-compulsieve klachten

- verslavingsproblematiek

- eetstoornissen

- de gevolgen van jeugdtrauma's

- zingevingsvraagstukken

- chronische ziekte

- etc.


De PPV beschikt over zeer ruime ervaring, waar je samen met de kennis die de PPV in huis heeft, je voordeel mee kunt doen. Geef jezelf een kans op een geestelijk gezonder leven. De PPV draagt daar graag aan bij!

 

Als je niet bent vastgelopen in je leven, maar wel graag de kwaliteit van je leven wilt verbeteren, ben je in de PPV ook op het juiste adres.

 

Voor meer informatie, klik hier.

Treatment

Voor wie?

About

Door wie?

De PPV is opgericht door Ineke Hofman (1963). Zij studeerde (klinische) psychologie in Leiden. In 1991 rondde zij haar studie af. Sinds haar studie heeft ze langs velerlei wegen (opleidingen, studiedagen, seminars, etc.) haar kennis verruimd en verdiept.


Ze heeft ervaring opgedaan in enkele instellingen voor psychologische hulpverlening, waarna ze in 1993 een eigen praktijk begon in Leiden. Met succes. Dat wil zeggen, reeds veel mensen hebben baat gevonden bij haar professionele bijdrage aan hun kwaliteit van leven.

Sinds 2003 heeft zij zich in het noorden van het land gevestigd om daar haar praktijk voort te zetten onder de naam Psychologische Praktijk Veendam.

Meer dan 30 jaar ervaring in de psychologische zorg hebben haar gemaakt tot een allround psychologe, die met een scherp zicht op waar de schoen wringt, mensen uit het doolhof van psychische pijn weet te leiden.

profielfoto_edited_edited.jpg

De voordelen op een rij:
– meer dan 30 jaar ervaring tot uw beschikking.
– flexibel: u kunt ook buiten kantooruren, in de avonduren bij haar terecht.
– goede bereikbaarheid: voicemails en emails worden meestal binnen een paar uur beantwoord.
– werkwijze: hulp op maat, professioneel en betrokken, snel, doeltreffend en resultaatgericht.
– korte wachttijd!

Tarief

Het tarief bedraagt € 75,- per gesprek. Een gesprek duurt maximaal een uur.

Zonder verwijzing van de huisarts en zonder de noodzaak van een diagnose, worden de kosten voor een aanzienlijk deel vergoed door een groot aantal verzekeraars vanuit de aanvullende verzekering.

 

Meer informatie: https://nvpa.org/zorgverzekering

Omdat de kosten niet vanuit de basisverzekering, maar vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden, vallen deze niet onder het eigen risico. Dit hoef je niet te betalen.

Afzeggingen worden niet in rekening gebracht wanneer deze tijdig (24 uur of langer van tevoren) telefonisch worden doorgegeven. 

Contact

Links

bottom of page