Logo Logo

Gewoon anders.

Direct hulp nodig?

Herken je dit?

Een situatie waar je maar niet uitkomt. Of een naaste waar je je ernstig zorgen over maakt. Bekijk veel voorkomende psychische problemen en ontdek hoe je verder kunt komen, dat doen wij ook!

Op zoek

Zorg die werkt

Herstellen van psychische problemen is haalbaar. En de kans op herstel is het grootst als je direct de juiste zorg krijgt. Liefst thuis, met hulp van je eigen omgeving. Waarbij jij zo veel mogelijk zelf de touwtjes in handen hebt.

Aanbod

Gespecialiseerde hulp

Hoe kunnen we je helpen? We bieden specialistische geestelijke gezondheidszorg voor jongeren, volwassenen en ouderen op veel verschillende locaties in Limburg en Brabant. Of in poli's van drie academische ziekenhuizen in Nederland. En Vincent van Gogh werkt steeds vaker ook online.

Organisatie

Gewoon anders

We willen gewoon doen over psychiatrie. De weg naar de psychiatrie moet eenvoudig te vinden zijn. En we willen de cliënt zélf de touwtjes in handen geven. We werken daarom hard om het anders te doen in de ggz. Met innovatieve zorg, effectieve samenwerking en out-of-the-box-behandelvormen wordt zorg weer toegankelijk én betaalbaar.

Vincent van Gogh vernieuwt

Actueel

actueel
20240325 Erkenning Opleiding Pscychiatrie JK Afb

Opleidingen psychiatrie en klinische geriatrie opnieuw erkend

Binnen Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheid (VvG) beschikken we sinds 1989 over een erkende opleiding psychiatrie. Afgelopen jaren is hard gewerkt aan vernieuwing van onze opleidingen psychiatrie en klinische geriatrie en dat werpt nu zijn vruchten af. Na uitgebreide visitaties, zijn beide opleidingen voor onbepaalde tijd erkend.

20230821 103844

Wees welkom bij de expositieweken 'Kind van' in Weert

In Nederland groeit 1 op de 4 kinderen op met een ouder met psychische en/of verslavingsproblemen (‘KOPP/KOV’). Om het taboe te doorbreken en extra aandacht te vragen voor deze kinderen organiseren ggz-organisatie Vincent van Gogh en gemeente Weert van 2 tot en met 22 april de expositieweken ‘Kind van’.