Vrijblijvende informatie aanvraag

Bezoek website


Beste tijd voor contact:

Verstuur bericht
Sluiten

Dentalfone

   0343-767030
Dentalfone

Dentalfone is een volledige bereikbaarheids en "telefooncentrale-in-de-cloud" specifiek voor de moderne tandartspraktijk, waarbij uw praktijk niet alleen 24/7 bereikbaar is maar ook voorziet in een automatische koppeling met uw bestaande GSM smartphone.

Naast  een op maat toegesneden en professioneel ingesproken meldtekst die zich automatisch aanpast aan de openingstijden,  wordt voorzien in een geïntegreerde spoedlijn die uw bellers automatisch kan doorverbinden naar een eventuele samenwerkende praktijk of collega.

Een belangrijk aspect is dat u via uw bestaande GSM altijd uw gesprekken kunt aannemen, zowel thuis, op praktijk of onderweg en biedt u mogelijkheden gesprekken door te verbinden, interne gesprekken te voeren of zelfs een conferentiegesprek. Een belangrijk aspect is dat u met deze voorziening zelfs aanzienlijk kunt besparen op telefoonlijnen of belkosten door deze telefooncentral-in-de-cloud. Zelfs uw GSM fungeert als een intern telefoontoestel en als draadloos toestel op uw prive of praktijk wifi netwerk, dit alles zonder extra kosten.

Wenst u meer informatie of wilt u deze vooorziening ook voor een artsen-, fysio of andere praktijk toepassen, Neem dan even contact met ons op over deze revolutionaire voorziening.

 

Openingstijden en contact

Openingstijden Dentalfone

maandag
Altijd open
dinsdag
Altijd open
woensdag
Altijd open
donderdag
Altijd open
vrijdag
Altijd open
zaterdag
-
zondag
-

Contactgegevens

Postbus
111

3940 AC Doorn
Utrecht Nederland
T: 0343-767030
Fax:
KVK-nummer:


Login met Facebook

----------------------- OF -----------------------

Log in met uw ZorgBeurs account





Wachtwoord vergeten?
----------------------- OF -----------------------

Registreren